kuntotarkastus maksaa itsensä takaisin
Kuntotarkastukset

Kuntotarkastus kiinteistökaupan yhteydessä antaa ostajalla ja myyjälle puolueetonta tietoa kaupan kohteen kunnosta. Noudatamme kuntotarkastuksissa alan standardiksi muodostuneen KH 90-00394 Kuntotarkastus asuntokaupan yhteydessä. Laadukas kuntotarkastus maksaa itsensä takaisin.

Kuntotarkastus tehdään rakenteita rikkomatta ja rakenteita avaamatta, ellei toisin sovita. Kuntotarkastuksessa muodostetaan kokonaisvaltainen käsitys kohteen kunnosta. Raportin yhteenvetona voi olla kuntotutkimusten suositus, mikäli jokin rakennusosa vaatii sitä.

Myydyin palvelumme on asuntokaupan yhteydessä tehtävä kosteuskartoitus märkätiloihin eli myyntikartoitus. Tämä on usein pankin vaatima lyhyt kuntoselvitys kohteesta ja tässä usein voidaankin välttää iso yllättävä kuluerä, kun märkätilojen kunto on etukäteen selvillä.

Asuntokaupan yhteydessä tehtävässä kosteusmittauksessa tarkastetaan yleensä pesuhuone, sauna, kodinhoitohuone ja keittiö. Myös muita tiloja tarkastellaan ja raportoidaan poikkeamista.

kuntotarkastus maksaa itsensä takaisin
Kunnossapidon suunnittelu

Asuntokaupan jälkeen onkin syytä alkaa miettimään kiinteistön kunnossapitoa, koska nyt sinulla todennäköisesti on elämäsi suurin sijoitus käsissäsi ja voit vaikuttaa sen arvonkehitykseen positiivisesti pitämällä sijoituksestasi huolta.

Ensimmäinen askel on laatia korjausohjelma vasta hankitulle kiinteistölle. Korjausohjelma on kannattavaa tehdä jopa uudelle rakennukselle, koska se voidaan ulottaa tarpeen vaatiessa niin pitkälle kuin ensimmäiset korjaukset ovat ajankohtaisia. Tällä saat myös tietoa tulevista kustannuksista ja voit varautua paremmin tulevaan omistajuuteesi.

Tarjoamme asuinrakennuksen huoltokirjan ja korjausohjelman laadintaa ja päivityksiä. Yleensä huoltokirjat ovat valitettavan huonolla tolalle eivätkä ne opasta omistajaansa jatkon suhteen. Meidän laatima huoltokirja kertoo jatkossa kaiken tarpeellisen ja toimii omistajan käsikirjana.

Huoltokirjasta ilmenee vuosittain tehtävät huollot ja tarkastukset sekä käytetyt materiaalit tulevia huoltoja ja korjauksia varten.

kuntotarkastus maksaa itsensä takaisin
Rakennuttaminen ja valvonta

Yksityisasiakkaatkin tarvitsevat rakennuttamisen ja valvonnan ammattilaisia eikä niiden tarvitse olla liian kalliita, sillä laadukas projektinhallinta on jokaisen oikeus.

Yhä vähemmän tehdään korjauksia itse, ihan vastuukysymyksistä johtuen. Monesti on myös vaikeuksia löytää sopivia urakoitsijoita ja joskus vähän arveluttaa, että minkälaista jälkeä on luvassa.

Meidän palveluita voi käyttää kylpyhuoneremontin läpiviemiseen ja valvontaan tai vaikka isompaan saneeraukseen. Laaditaan yhdessä teidän budjettiin sopiva toimintamalli.

Call Now Button