Tekninen isännöinti taloyhtiön tukena

Yritysasiakkaamme ovat meille tärkeä asiakasryhmä ja tähtäämme niissä pitkiin ja luottamusta kasvattaviin asiakassuhteisiin. Isännöitsijä voi soittaa ja kysyä neuvoa, emme laita tästä laskua perään. Haluamme olla teille kumppani, jolle soittaa, kun taloyhtiössä on hätä tai jokin rakennusosa pitäisi tarkastaa esim. talven jäljiltä. Näihin faktoihin perustamme sloganin Tekninen isännöinti taloyhtiön tukena.

Tekniset tarkastukset

Teemme rakennuksien ja rakennusosien kuntotarkastuksia pitkällä kokemuksella.

Meidän kautta saa rakennetutkimuksia, asbestikartoituksia ja kosteuskartoituksia, mutta myös koko taloyhtiön kuntoarvioita sekä kevyempiä kuntokatselmuksia, jos taloyhtiössä tarvitaan kevyttä päivitystä.

Pyydä tarjous vaikka katon tai taloyhtiön kylpyhuoneiden kuntotarkastuksesta!

Kunnossapidon suunnittelu

Kuntotarkastuksien jälkeen on usein luonnollista siirtyä kunnossapidon suunnitteluun. Meidän kautta saa saatte taloyhtiön PTS-ehdotuksen tai kunnospitotarveselvitykset.

Katsastetaan taloyhtiön yleistilanne ja laaditaan sen pohjalta toimenpiteiden kustannusarvio ja aikataulutetaan ne taloyhtiölle sopivalla tavalla. Jokainen taloyhtiö on syytä tarkastella kannattavuuden osalta yksilönä.

Rakennuttaminen ja valvonta

Kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluu tietenkin myös tulevien korjausten rakennuttaminen ja valvonta tai pienempien osakasremonttien valvonta.

Me hoidamme sopimuksen mukaan suunnittelun ohjauksen, urakoitsijoiden kilpailutuksen, sopimustekniikan ja valvonnan.

Tuomme ammattitaitomme ja näkemyksemme oikeanlaisiin suunnitteluratkaisuihin ja pidämme huolta, että korjauksen tulee tekemään luotettava urakoitsija.

Valvomme ja dokumentoimme huolellisesti sekä päivitämme tiedot huoltokirjaan.

Pyydä hinnasto tai laita meille soittaen, niin annamme tarjouksen!

Call Now Button