Taloyhtiön tekniset palvelut

Kuntoarvio kiinteistölle

Byggtask on luotettava kumppani kiinteistön kunnon selvittämisessä. Kuntoarviomme tarjoaa kattavan kuvan kiinteistösi tilasta, tulevista korjaustarpeista ja niiden kustannuksista. Yli 10 vuoden kokemuksella olemme kehittäneet ammattitaitomme taloyhtiön tarpeita vastaavaksi siten, että kuntoarvio palvelee taloyhtiötä ja otamme huomioon kiinteistöstrategianne.

Miksi valita Byggtask?

  1. Paikallinen: Haluamme korostaa paikallisuutta ja reagointikykyänne myös äkillisiin tarpeisiin
  2. Laatu ja selkeys: Byggtask toimii myös asuntokaupan kuntotarkastuksissa ja raportit kirjoitetaan selkeästi ja ymmärrettävästi ilman turhaa kapulakieltä. Tarkoitus on tuottaa asiantuntevaa palvelua, mutta myös siten, että saatte siitä kaiken irti.
  3. Kokonaisvaltainen Näkemys: Tarkastelemme kiinteistön energiataloutta, sisäolosuhteita, terveellisyyttä ja turvallisuutta.

Hyvä kuntoarvioija tekee työnsä huolellisesti

Kuntotarkastaja Jon Kangas

Olen rakennusinsinööri Jon Kangas ja toimin yrittäjänä Byggtask Oy:ssä. Toimin tällä hetkellä yksinyrittäjänä ja vastaan koko liiketoiminnasta itse. Olen valmistunut insinööriksi vuonna 2011 ja olen toiminut kuntotutkimusten sekä rakennusfysiikan parissa siitä lähtien. Kuntotarkastuksia olen tehnyt satoja monipuolisesti eri aikakausien omakotitaloihin. Olen työskennellyt myös isojen toimijoiden kanssa ja päässyt mukaan tutkimaan kulttuurihistoriallisesti tärkeitä rakennuksia ja muita valtion rakennuksia.

Teen työni intohimoisesti ja tunnollisesti, mutta teknisen tietämyksen lisäksi minulla on usean vuoden kokemus kirvesmiehen töistä, joten rakenneavaukset ja muut työn suorittamiseen liittyvät kysymykset ovat minulle tuttuja. Raportit laadin selkeiksi ja helposti luettaviksi, joita jokainen osaa tulkita yksiselitteisesti.

Tulen hyvin juttuun asiakkaiden kanssa kuntotarkastuksella ja tarkastushetkistämme tulee varmasti mieluisia. Useimmat asiakkaani ovat käyttäneet palveluitani uudelleen, kun asunnonvaihto on ollut edessä tai heillä on ollut tarvetta muille asiantuntijapalveluille.

Kuntotarkastus Tornio

Kuntotutkimus tarvittaessa

Jos kuntoarvio jättää kysymyksiä ilmaan, meiltä saat myös tarkentavat kuntotutkimukset. Kuntotutkimus on tarpeen, kun halutaan syvällisempää tietoa kiinteistön tilasta, erityisesti silloin kun kuntoarvion pintapuolinen arviointi ei riitä.

  1. Tarkkuus: Syvällinen tieto rakenteista ja järjestelmistä.
  2. Varhainen Havaitseminen: Korjaustarpeiden tunnistaminen ajoissa.
  3. Kustannustehokkuus: Suunnitellut ja tarpeelliset korjaustoimenpiteet.

Tekniset tarkastukset

Miksi kosteuskartoitus kannattaa tehdä?

Ota yhteyttä!

Palvelut

kuntotarkastus tornio

Kuntotarkastukset

Kuntotarkastus on keskeinen osa asuntokauppaa ja kiinteistön ylläpitoa. Tarjoamme perusteellisia ja ammattitaitoisia kuntotarkastuksia Lapin alueella. Ennen kuntotarkastusta perehdymme lähtötietoihin ja teemme alkuhaastattelun. Kuntotarkastuksen jälkeen laadimme yksityiskohtaisen kuntotarkastusraportin, joka antaa selkeän kuvan mahdollisista korjaustarpeista. Mietitkö asunnon kuntotarkastuksen kustannuksia ja kuka maksaa? Ota yhteyttä, niin neuvomme ja opastamme sinua läpi prosessin.

kuntotarkastus tornio

Rakennustyön valvonta

Rakennustyön valvonta on avain onnistuneeseen ja laadukkaaseen rakennusprojektiin. Erikoistumme erityisesti vastaavan työnjohtajan palveluihin ja kylpyhuoneremonttien valvontaan, varmistaen, että remontti suoritetaan korkeimpien standardien mukaisesti. Tarvitsetko kylpyhuoneremontti valvojaa tai mietitkö remontin valvonnan hintaa? Olemme täällä auttaaksemme. Tarjoamme kattavaa rakennustöiden valvontaa, joka kattaa kaikki remontin vaiheet alusta loppuun. Luota ammattitaitoomme ja varmista, että rakennusprojektisi toteutetaan sujuvasti ja laadukkaasti.

kuntotarkastus tornio

Kosteuskartoitukset

Tarve kosteuskartoitukselle voi syntyä esim. vesivahingon seurauksena tai kosteusvaurio epäilystä. Yleensä vesivahinko huomataan helposti, mikäli ne liittyvät laitteiden rikkoutumiseen tai esim. vesikaton vuotoon. Vesivahingon kosteuskartoituksessa selvitetään vahinkotapahtuman laajuus, mitä on tapahtunut ja miksi vesivahinko on päässyt tapahtumaan. Kartoituksessa raportoidaan myös vahinkoalueen tilat, niiden pintamateriaalit ja pinta-alat, jolloin kartoitusraportti toimii mm. vakuutusyhtiön työkaluna korvauspäätöksissä. Mikäli asut asunto-osakeyhtiössä, niin tutkimuksiin pitää olla taloyhtiön lupa, joten näissä tapauksissa kannattaa edetä isännöitsijän tai hallituksen puheenjohtajan kautta.

Mielenkiintoista ja tärkeää luettavaa

Arvostan sisäilmayhdistyksen Terveelliset tilat tietojärjestelmää ja suosittelen jokaisen perehtymään heidän tarjoamaan tietoon (https://www.sisailmayhdistys.fi/Terveelliset-tilat)

Lyhyt tietoisku rakentaja.fi palvelusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Suosittelen rakentajia liittymään rakentaja.fi jäseneksi, sieltä saa paljon hyvää tietoa rakennushankkeeseen ryhtyvälle. Vastaavan työnjohtajan tehtävistä on hyvä sopia aina sopimuksella. (https://www.rakentaja.fi/artikkelit/633/vastaava_tyonjohtaja.htm)

Scroll to Top