Blogi

Tervetuloa Byggtask Oy:n blogiin, jossa kirjoitetaan rakennusalan ajankohtaisista aiheista. Otamme vastaan juttuvinkkejä info@byggtask.fi ja kirjoitamme mielellämme teitä kiinnostavista aiheista. Toivomme myös vieraskirjoittajia uusista rakennusmateriaaleista, uusista havainnoista ja kaikesta rakennusalaan liittyvästä toiminnasta.

Blogin kirjoittajat

Jon Kangas

Olen rakennusinsinööri Jon Kangas ja kirjoitan pääasiassa tälle blogille rakennusten kuntotarkastuksista, ylläpidosta ja huollosta sekä rakennushankkeiden valvonnasta.

Tavoitteeni on antaa lukijoille hyödyllistä ja heitä kiinnostavaa tietoa sekä kirjoittaa muuten ajankohtaisista tai kiinnostavista aiheista.

Olen valmistunut vuonna 2011 Tampereen ammattikorkeakoulusta rakennusinsinööriksi ja olen toiminut jo vuodesta 2010 lähtien rakennusalan asiantuntija tehtävistä ja yrittäjän vuodesta 2020. Minulla on kokemusta sadoista kuntotarkastuksista ja vielä useammista kosteuskartoituksista. Olen myös valvonut saman verran tavallisia remontteja sekä toiminut konsulttina isoissa uudisrakennushankkeissa sekä vastaavana työnjohtajana vaativissakin tehtävissä.

Kuntotarkastus Tornio, Kuntotarkastus Rovaniemi, Kuntotarkastus Oulu, Kuntotarkastus Kemi

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top