Yhteydenotto

Kiitos, että olet kiinnostunut palveluistamme! Jos sinulla on kysyttävää, tarvitset lisätietoja palveluistamme tai haluat varata ajan, ota meihin yhteyttä. Olemme täällä auttaaksemme ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Täytä alla oleva lomake tai ota yhteyttä suoraan puhelimitse tai sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman nopeasti. Arvostamme yhteydenottoasi ja odotamme innolla yhteistyötä kanssasi.

Meihin voitte olla yhteydessä erittäin matalalla kynnyksellä. Käydään yhdessä keskustelua, mikä on parasta palvelua tarpeisiinne nähden. Byggtask Oy tekee kuntotarkastuksia, kosteuskartoituksia, rakennustyön valvontaa ja tarjoamme myös vastaavan työnjohtajan palveluita. Asiakkaitamme ovat yksityiset ja yritysasiakkaat.

Byggtask Oy
Y-tunnus: 3156654-1

Jon Kangas
0443590999
jon.kangas@byggtask.fi

Kuntotarkastukset ja rakennustyön valvonta Tornio ja Rovaniemi

Hinnasto

SijaintiHinta, sis. alv 24 %
Kuntotarkastus Tornio750 €
Kuntotarkastus Keminmaa750 €
Kuntotarkastus Kemi750 €
Kuntotarkastus Tervola, Ylitornio800 €
Kuntotarkastus Rovaniemi, Pello850 €
Kuntotarkastus Oulu850 €
Kuntotarkastus Levi, Ylläs, Kolari, Kittilä900 €
Hinnat sisältävät haastattelut, tarkastuksen, matkakustannukset ja raportoinnin. Rakenneavaukset sovitaan erikseen alkaen 100 €/kpl, sis. alv 24%.

Tutustu henkilöstöömme

Olen Jon Kangas ja toimin yrittäjänä Byggtask Oy:ssä. Toimin tällä hetkellä yksinyrittäjänä ja vastaan koko liiketoiminnasta itse. Olen valmistunut insinööriksi vuonna 2011 ja olen toiminut kuntotutkimusten sekä rakennusfysiikan parissa siitä lähtien. Kuntotarkastuksia olen tehnyt satoja monipuolisesti eri aikakausien omakotitaloihin. Olen työskennellyt myös isojen toimijoiden kanssa ja päässyt mukaan tutkimaan kulttuurihistoriallisesti tärkeitä rakennuksia ja muita valtion rakennuksia.

Teen työni intohimoisesti ja tunnollisesti, mutta teknisen tietämyksen lisäksi minulla on usean vuoden kokemus kirvesmiehen töistä, joten rakenneavaukset ja muut työn suorittamiseen liittyvät kysymykset ovat minulle tuttuja. Raportit laadin selkeiksi ja helposti luettaviksi, joita jokainen osaa tulkita yksiselitteisesti.

Tulen hyvin juttuun asiakkaiden kanssa kuntotarkastuksella ja tarkastushetkistämme tulee varmasti mieluisia. Useimmat asiakkaani ovat käyttäneet palveluitani uudelleen, kun asunnonvaihto on ollut edessä tai heillä on ollut tarvetta muille asiantuntijapalveluille.

Kuntotarkastus Tornio, Kuntotarkastus Rovaniemi, Kuntotarkastus Oulu, Kuntotarkastus Kemi

Palvelut

kuntotarkastus oulu

Kuntotarkastukset

Kuntotarkastus on keskeinen osa asuntokauppaa ja kiinteistön ylläpitoa. Tarjoamme perusteellisia ja ammattitaitoisia kuntotarkastuksia Lapin alueella. Ennen kuntotarkastusta perehdymme lähtötietoihin ja teemme alkuhaastattelun. Kuntotarkastuksen jälkeen laadimme yksityiskohtaisen kuntotarkastusraportin, joka antaa selkeän kuvan mahdollisista korjaustarpeista. Mietitkö asunnon kuntotarkastuksen kustannuksia ja kuka maksaa? Ota yhteyttä, niin neuvomme ja opastamme sinua läpi prosessin.

kuntotarkastus oulu

Rakennustyön valvonta

Rakennustyön valvonta on avain onnistuneeseen ja laadukkaaseen rakennusprojektiin. Erikoistumme erityisesti vastaavan työnjohtajan palveluihin ja kylpyhuoneremonttien valvontaan, varmistaen, että remontti suoritetaan korkeimpien standardien mukaisesti. Tarvitsetko kylpyhuoneremontti valvojaa tai mietitkö remontin valvonnan hintaa? Olemme täällä auttaaksemme. Tarjoamme kattavaa rakennustöiden valvontaa, joka kattaa kaikki remontin vaiheet alusta loppuun. Luota ammattitaitoomme ja varmista, että rakennusprojektisi toteutetaan sujuvasti ja laadukkaasti.

kuntotarkastus oulu

Kosteuskartoitukset

Tarve kosteuskartoitukselle voi syntyä esim. vesivahingon seurauksena tai kosteusvaurio epäilystä. Yleensä vesivahinko huomataan helposti, mikäli ne liittyvät laitteiden rikkoutumiseen tai esim. vesikaton vuotoon. Vesivahingon kosteuskartoituksessa selvitetään vahinkotapahtuman laajuus, mitä on tapahtunut ja miksi vesivahinko on päässyt tapahtumaan. Kartoituksessa raportoidaan myös vahinkoalueen tilat, niiden pintamateriaalit ja pinta-alat, jolloin kartoitusraportti toimii mm. vakuutusyhtiön työkaluna korvauspäätöksissä. Mikäli asut asunto-osakeyhtiössä, niin tutkimuksiin pitää olla taloyhtiön lupa, joten näissä tapauksissa kannattaa edetä isännöitsijän tai hallituksen puheenjohtajan kautta.

Mielenkiintoista ja tärkeää luettavaa

Arvostan sisäilmayhdistyksen Terveelliset tilat tietojärjestelmää ja suosittelen jokaisen perehtymään heidän tarjoamaan tietoon (https://www.sisailmayhdistys.fi/Terveelliset-tilat)

Lyhyt tietoisku rakentaja.fi palvelusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Suosittelen rakentajia liittymään rakentaja.fi jäseneksi, sieltä saa paljon hyvää tietoa rakennushankkeeseen ryhtyvälle. Vastaavan työnjohtajan tehtävistä on hyvä sopia aina sopimuksella. (https://www.rakentaja.fi/artikkelit/633/vastaava_tyonjohtaja.htm)

Scroll to Top