Byggtask siirtää liiketoimintansa Lappiin

Tyytyväisin mielin voin ilmoittaa, että Byggtask muuttaa liiketoimintansa Lappiin. Olen rakennusinsinööri Jon Kangas ja olen kotoisin Torniosta, jossa kasvoin nuoruuteni. Lähdin opiskelemaan Tampereen ammattikorkeakouluun rakennustekniikkaa, mutta kuten sanonta menee: ”mies voi lähteä Lapista, mutta ei Lappi miehestä”. Ensimmäisestä päivästä lähtien kaipuu takaisin kotikonnuille kasvoi kasvamistaan ja nyt viimein se oli mahdollista.

Tuon Lapin alueelle lisää kokemusta erilaisista rakennusalan hankkeista ja asiantuntijatehtävistä. Olen päässyt työskentelemään monissa mielenkiintoisissa tehtävissä ja hankkeissa etelän komennuksellani ja tulen käyttämään kokemuksiani teidän hyödyksi.

Kuntotarkastus Tornio, Kemi, Rovaniemi ja Oulu

Byggtaskin palvelut

Teemme rakennusalan asiantuntija tehtäviä eli palvelumme koostuvat pääosin kuntokartoituksista ja rakennustyön valvonnasta. Kuntokartoitus pitää sisällään yksityisten ja taloyhtiöiden tarkastukset, kuten asuntokaupan kuntotarkastus, kosteuskartoitus tai -mittaus sekä taloyhtiöiden kuntokartoitukset. Rakennustyön valvontaa teemme aina vastaavan työnjohtajan tehtävistä osakaremonttien ja yksityisten rakennushankkeiden töiden valvontaan. Seuraavissa kappaleissa esittelen tarkemmin palveluitani. Toimimme koko Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueella, mutta toimipiste sijaitsee Torniossa. Hinnoittelemme palvelumme selkeästi ja yksikköhinnoin, niin ei tarvitse aristella suuria matkakustannuksia.

Kuntotarkastus tai kuntokartoitus

Kuntotarkastus on keskeinen osa asuntokauppaa ja kiinteistön ylläpitoa. Tarjoamme perusteellisia ja ammattitaitoisia kuntotarkastuksia Lapin alueella. Ennen kuntotarkastusta perehdymme lähtötietoihin ja teemme alkuhaastattelun. Kuntotarkastuksen jälkeen laadimme yksityiskohtaisen kuntotarkastusraportin, joka antaa selkeän kuvan mahdollisista korjaustarpeista.

Kosteuskartoitukset ja -mittaukset

Tarve kosteuskartoitukselle voi syntyä esimerkiksi vesivahingon seurauksena tai kosteusvaurioepäilystä. Kosteuskartoituksessa selvitetään vahinkotapahtuman laajuus, mitä on tapahtunut ja miksi vesivahinko on päässyt tapahtumaan.

Rakennustyön valvonta

Rakennustyön valvonta on avain onnistuneeseen ja laadukkaaseen rakennusprojektiin. Erikoistumme erityisesti vastaavan työnjohtajan palveluihin ja kylpyhuoneremonttien valvontaan. Tarjoamme kattavaa rakennustöiden valvontaa, joka kattaa kaikki remontin vaiheet alusta loppuun. Mikäli tarvitset apua rakennuttamisessa eli remontin tarpeen määrittämisessä, suunnittelun ohjauksessa ja urakoitsijoiden kilpailutuksessa sekä sopimustekniikassa, niin tarjoamme myös sen teille.

Vastaavan työnjohtajan palvelut

Byggtaskin ammattitaitoinen tiimi tarjoaa vastaavan työnjohtajan palveluita, varmistaen, että rakennusprojektisi toteutetaan korkeimpien standardien mukaisesti.

Miksi valita Byggtask?

  • Paikallisuus: Olemme ylpeitä juuristamme Lapissa. Syvä ymmärryksemme paikallisista olosuhteista ja yhteisöstä tarkoittaa, että voimme tarjota oikeita ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi.
  • Selkeät raportit: Panostamme selkeisiin, ymmärrettäviin ja yksityiskohtaisiin raportteihin.
  • Laadukas asiakaspalvelu: Pyrimme ylittämään odotuksesi jokaisessa vaiheessa.

Mistä olette kiinnostuneita?

Kommentoi tai lähetä sähköpostia aiheista, jotka kiinnostavat teitä, niin kirjoitan mielelläni tarkemmin rakennusalan aiheista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top